ADVENTURE DIVER - (Kalandkereső Búvár) tanfolyam

 

A tanfolyam célja, hogy az Open Water Diver alapfokú tanfolyam elvégzése után gyakorlati ismereteket nyújtson a búvároknak, előtérbe helyezve a különleges merüléseket. A búvárok képzésük során a kényelmet és a rugalmasságot keresik. A program úgy van megtervezve, hogy a búvárok olyan merüléseket választhassanak, melyek érdeklik öket és egy oktató vezetésével új tevékenységeket próbálhassanak ki. Lehet, hogy némelyik búvár csak egy Adventure in Dive-ot kíván választani. Mások további megis-merésre vágyhatnak és több merülést szeretnének teljesíteni, hogy kiérdemeljék az Advanced Open Water Diver minosítést. A merülések sokfélesége, az ütemezés rugalmassága és a megszerezheto minõsítés lehetséges változatai, nos ez teszi a programot minden búvár, de különösen az OWD búvárok számára vonzóvá. Némelyek azt az utat választhatják, hogy megszerzik a specialitás búvár minõsítést, mielott azokat a merüléseket teljesítik, amelyek az Adventure Diver vagy az Advanced Open Water Diver minõsítéshez szükségesek. Függetlenül attól, milyen képzési változatot válasz-tanak, az Adventures in Diving program arra ösztönzi a búvárokat, hogy felügyelet alatt gyakorlati búvár tapasztalatokat szerezzenek. Itt a lehetõség, hogy kipróbáld a búvár-kodás legnépszerubb spcialitásait és szélesítsd jártasságodat mind elméletben, mind pedig a gyakorlati készségek terén.

Az Adventures in Diving programban megszerezheto mind az Adventure Diver, mind az Advanced Open Water Diver minõsítés. Ha teljesíted bármelyik három kaland-merülést, megkaphatod a PADI Adventure Diver minõsítést. Ha teljesíted a Depp Adventure Dive-ot, az Underwater Navigation Adventure Dive ot és még másik három kalandmerülést, azaz összesen ötöt, megkaphatod az Advanced Open Water Diver minõsítést.

Miért a PADI Adventure Diver tanfolyamát válaszd?

A PADI Adventure in Diving program abból indul ki, hogy a búvárkodás eszköz egyéb érdeklodési körök feltárására. Ha már birtokában vagyunk az alapveto készségeknek, a búvárok új, izgalmasabb próbatételekre vágynak, látni akarnak különféle élõlényeket, el akarnak utazni más tájakra, vagyis új élményekre vágynak. Az Adventure in Diver tanfolyam során, három specialitás merülés közül választhatsz, például Boat Diver (hajóról merülo búvár), Wreck Diver (roncs merülo búvár), Multi Level (többszintu merülés), Peak Performance Bouyancy (tökéletes lebegõképességu búvár), Deep Diver (mélymerulo búvár), hogy csak egy párat említsünk. Bármely Adventure Dive esetében, a maximum merülési mélység 30 méter.

Ki jelentkezhet a tanfolyamra?

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minõsítéssel (vagy más szervezet által kiadott minõsítõ bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 15 év (PADI Junior Open Water Diver minosítés megléte esetén 10 év)

Mivel fogunk foglalkozni a tanfolyamon?

Ez a minõsítés az alábbi Kalandmerülések közül hármat foglal magában:
10 évnél idosebb búvárok számára elérhetõ specialitások:

További specialitások 12 évnél idõsebb búvárok számára:

A tanfolyam elvégzése mennyi idot vesz igénybe?

  • Ajánlott tanfolyami óraszám: kilenc óra
  • Minimális nyíltvízi képzés: egy nap alatt három merülés

Mi van segítségünkre a tanulásban?

  • Adventures in Diving Crew-Pak
  • Adventures in Diving videó
  • Merülési napló


Hogyan tovább a tanfolyam elvégzése után?
PADI Adventure Diver minõsítésed megszerzése után megteheted a következõ lépést úgy, hogy teljesítesz még két kalandmerülést. Ha teljesítesz összesen öt kalandmerülést, amelyek között ott van a mélységi és a navigációs merülés, máris PADI Advanced Open Water Diver lehetsz.
A PADI kalandmerülések beszámíthatók a PADI Specialty Diver minõsítésekhez is. Ha annyira tetszett a Wreck Adventure Dive, hogy szeretnéd elvégezni az egész PADI Wreck Diver Specialty tanfolyamot, a végrehajtott Wreck Adventure Dive beszámítható az illeto specialitás elsõ merüléseként.

  • További új, érdeklodésednek megfelelo készségeket tanulhatsz meg
  • Nagyobb önbizalommal mozoghatsz a vízben és a víz körül
  • Továbbfejlesztheted búvárkészségeidet
  • Jobban megértheted a vízi világot
  • Ott búvárkodhatsz, ahol csak magasabb képzettségu búvárok merülhetnek

Részvételi díj: 18.900,-Ft* + tananyag (3 merülés) Regisztrációs díj: 7.500,-Ft*

Válassz egy tanfolyamot az alábbi folyamatábrából és tanulmányozd a részleteit, és miután eldöntötted, melyik lesz a következo kalandod, keresd fel minket, hogy megvalósítsd vágyadat.

*az árak nem tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA)

PADI katalógus tanfolyamokhoz

PC - PC telefon
Internetes telefonálásra való kituno program. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, remek a hangminoség és a programnak a tuzfal sem akadály! Az új verzió kiváló minoségu videotelefonálásra is képes. Magyarul is tud! 9.52 MB, Windows NT/2000, Windows XP
Ide klikkelve engem hívhatsz azonnal.

Óceán Búvárklub hivása

Telepíthető Magyarul is itt.

www.skype.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Óceán Búvárklub
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu max: (5Mb)
http://www.ocean.fw.hu