Discover SCUBA Diving - ( Nyíltvízi Próbamerülés )

Akik a nyári hónapokban szeretnék kipróbálni a merülést, azok egy kicsit komolyabb felkészítés után, oktatóink kíséretében tehetnek próbamerülést. Ez természetesen csak kis mélységben történik, de valós élményeket nyújt a merülésről, az élővilágról és a víz alatti világ hangulatáról. Erre Magyarországon, és a külföldi túráink alkalmával is lehetőség nyílik: Jó alkalom arra, hogy a végzett búvárok megismertessék barátaikkal és családtagjaikkal kedvenc sportjukat.

A PADI Discover Scuba/Discover Scuba Diving programok lehetõvé teszik számodra, hogy megtapasztald a búvárkodás borzongató gyönyörûségét PADI Instructor felügyelete mellett úszómedencében vagy ahhoz hasonló körülmények között, ahogy az bizonyos PADI Resort-okban megtalálható. Kalandjaid során elsajátítasz bizonyos alapfogalmakat és légzõkészülékes készségeket, sõt esetleg még egy nyíltvízi kaland irányába is léphetsz.

Miért válaszd a Discover Scuba/Discover Scuba Diving-ot?
Mihelyt a Discover Scuba/Discover Scuba Diving-ot választod, máris úton vagy egy nemzetközileg elismert minõsítés felé. Discover Scuba kalandjaid során ugyanis esetleg a PADI Open Water Diver tanfolyam bizonyos készségeit is megtanulod. Ha te és Instructor-od úgy döntötök, hogy e készségeket gyakoroljátok, azok beszámíthatók a PADI Scuba Diver vagy az Open Water Diver minõsítésekhez.

Mit fogsz csinálni?
Ha részt veszel egy Discover Scuba/Discover Scuba Diving programban, felfedezed az izgalmat és a kalandot - a szabadságot és a nyugalmat. Semmi sem hasonlítható a víz alatti lélegzés "súlytalan" öröméhez. Csak a búvárok ismerik ezt az érzést!

Mennyi idot vesz igénybe?
Készülj fel arra, hogy még ma merülsz. Akár a rövid PADI Discover Scuba videót nézed meg, akár a Discover Scuba Diving tablók segítségével igazítanak el, gyorsan a vízbe mész és készen állhatsz a légzokészülékes kalandokra.

Mire lesz szükség?

Hová indulhatsz innen tovább?
Mihelyt a Discover Scuba/Discover Scuba Diving-ot választod, máris úton vagy egy nemzetközileg elismert minosítés felé. Discover Scuba kalandjaid során ugyanis esetleg a PADI Open Water Diver tanfolyam bizonyos készségeit is megtanulod. Ha te és Instructor-od úgy döntötök, hogy e készségeket gyakoroljátok, azok beszámíthatók a PADI Scuba Diver vagy az Open Water Diver minosítésekhez.

PADI katalógus tanfolyamokhoz megvásárolható segédeszközök lista  szükséges segédprogram, amivel megnézheti Acrobat Reader, amennyiben valamelyik érdekli, hívjon vagy írjon most.

Részvételi díj: 7.000,-Ft* (1 merülés)

A tanfolyam elvégzése után a hallgató a regisztrációs díj ellenében kérheti a PADI kártyáját.

Regisztrációs díj:

*az árak nem tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA)

Tájékoztató a tanfolyamainkról

Ocean Diving Club
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu
max: (5Mb)
http://ocean.fw.hu