A legfontosabb tudnivaló:
a tenger nem kér jogosítványt, csak a tudást. A tudást a képesítések hivatottak igazolni, és minél nagyobbak a követelmények, annál értékesebb „a papír” róla.
A tolmáccsal, mellesleg letett, akár vásárolt képesítés értéke a tengeren nulla.

 oktatás

 Igazolvány

Lehetőség van részletfizetéssel is!

Csak egy telefon egyeztés, máris kezdődhet az oktatás!!

Hívjál most! mobil: 06/70-256-8604

Kezdési időpontok: Csoportoknak!

A tanfolyamok kezdési időpontjai csoportok számára minden hét keddjén és csütörtökén.

Kezdési időpontok: Tanuló orientált kezdések!
A tanfolyamok kezdési időpontjai nincsenek kitűzve, mivel szeretnénk maximálisan alkalmazkodni a tanulóink igényeihez, hogy bármikor akár egy fővel is megkezdhessük a képzést. Az elméleti oktatás után az uszodai illetve a nyíltvízi oktatás lehetséges folytatni csoportos képzés keretében vagy egyénileg is. Az egyéni képzés díja itt már eltér a csoportosétól.

Cégeknek vagy csoportoknak.

Azon jelentkezők akik három barátjukat elhozzák a Open Water Diver (Nyíltvízi búvár) tanfolyamra -9.000,-Ft kedvezményt kapnak a tanfolyamukból vagy felszerelés vásárlásnál.

**(kivétel az ajándék OWD távoktatási tanfolyam)

Külön kérésre lehetséges cégeknek vagy csoportoknak tanfolyam és vizsgáztatás. Nagyobb csoportok esetén kedvezményt adunk, és kihelyezett oktatást is vállalunk. Intenzív tanfolyam elvégzése akár 4 napon belül, itthon vagy túra keretében az Adrián, mely esetben a díjszabás változik megegyezés szerint.

Ajándékozzon Ön is búvártanfolyamot ismerõseink, mely egy új világ kapuit nyitja meg azok számára, akik szeretik a vízi életet s szeretnék a benne rejlõ csodálatos élõvilágot felfedezni.
Sok drága ajándék sem hoz annyi örömet és szórakozást, mint egy PADI Open Water Tanfolyam és az ezen keresztül elérhetõ élmények és szórakozás.

Ez az élmény, amelyet e tanfolyam nyújt, sok millió ember életét megváltoztatta. Rengeteg örömet és élményt szereztek, illetve számos barátot a világ minden tájáról.
Manapság egyre több család ajándékozza meg a szerettei ilyen ajándékkal, melynek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint az anyagi vonzata.

Gondolkozott Ön már azon, hogy mit kap 4.990*,- Forintér?

Ha nem, akkor ezt a tanfolyamot már is megkaphatja. tovább tovább --- >

A PADI Búvárképzési rendszer lehetové teszi, hogy saját érdeklodésedet kövesd. Az alapszintu tanfolyam elvégzése után egy sor program és tevékenység közül választhatsz, amelyek mindegyike úgy van kialakítva, hogy fejlessze jártasságodat és fokozza az élvezetet.

Tanfolyam kezdése:
Egész évben folyamatosan képezzük hallgatóinkat. Mindig megkeressük a merülésre legalkalmasabb, valamint a legszebb vizeket. Tanfolyamaink díja tartalmazza: az elméleti oktatást, egyéb oktatási segédletet, a búvárfelszerelést a levegőtöltés, a tanfolyam időszakára az uszodabérlet 4 szeri 1 órás képzésre. Áraink nem tartalmazzák a külföldi merülések során a túra költségeit több napos felszerelés bérlésének költségeit és a különféle engedélyek, valamint a nemzetközi regisztráció díját sem. 

Magán vagy csoprtos oktatás (Exkluzív):
Külön kérésre lehetséges személyes oktatás és kiscsoportos tanfolyam és vizsgáztatás. Kihelyezett oktatást is vállalunk, ha kell házhoz is megyünk. Intenzív tanfolyam elvégzése akár 4 napon belül itthon vagy túra keretében az Adrián, mely esetben a díjszabás változik.

Tananyag:
A tanfolyamhoz a tanulónak képzése elösegitése érdekében lehetösége van (nem kötelező) a megfelelő tananyagot megrendelnie akár tankönyv, videó formájában. Az oktatótól vagy klubtól bérlheti is a tananyagot.

Távoktatás: (Internet, tankönyv…)
Idöt és pénzt sporolhat meg! Lehetősége van a halgatonak az othonában történő tanúlásra illetve felkészülésre is. Ezzel kapcsolatos informáciokat megkapja az oktatojától.

Nemzetközi regisztráció:
Amenyiben a hallgató megrendeli adott tanfolyamáhoza a megfelelő alapkövetelményű tankönyvét és az egyéb segédeszközöket, igy kedvezöbb áron juthat hozzá a regisztrációs kártyájához. Nem kötelező megvenni a tananyagot, de az oktatás idöszak alatt használni kell, ami bérlés formájában is lehetséges, ebben az esetben magasabb díjon kapja meg a hallgató a regisztrációs kártyáját.

Kedvezmények: Bármely tanfolyamra mindig csak egy kedvezményt lehet igénybevenni a hallgatónak, ez lehet ajándék kupon, klubtagság, csoportos jelntkezés illetve családosoknak járó kedvezmények.

PADI katalógus tanfolyamokhoz megvásárolható segédeszközök lista  szükséges segédprogram, amivel megnézheti Acrobat Reader, amennyiben valamelyik érdekli, hivjon vagy írjon most.

Óceán Búvárklub
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu max: (5Mb)
http://www.ocean.fw.hu