Kezdd el az élményt


Tanulj búvárkodni még ma! Ha meg akarod tanulni a légzokészülékes búvárkodást, az elso lépés az, hogy beiratkozol a PADI (Professional Association of Diving Instructors - Búvároktatók Szakmai Szövetsége) egyik Open Water Diver (Nyíltvízi Búvár) tanfolyamára, amely a világon a legszélesebb körben elismert és legtekintélyesebb búvár minosítését adja. Néhány napon belül élvezheted a víz alatti világot.

Azon gondolkodsz, hogy a következõ szabadságod idejére már minõsítést szeretnél szerezni, de nincs idod beiratkozni egy rendes búvártanfolyamra? Most itt van egy külön neked kitalált gyors és könnyû program! Itt az alkalom, hogy felcsatold az uszonyokat, felvedd a maszkot, és rövid idõ alatt intenzív kalandot élj át. PADI Scuba Diver

Nem vagy biztos benne, hogy egy teljes tanfolyamra van szükséged? Íratkozz be egy Discover Scuba vagy Discover Scuba Diving programra és tapasztald meg, mi hiányzik neked. Gyermekeket is szívesen látunk. Ezen kívül változatos szórakozások és izgalmas programok is kaphatók.

TANFOLYAMOK ITT _- Kezdõ nyiltvízi búvár, - Haladó nyiltvízi búvár, - Profi búvár

Ajándékozzon Ön is búvártanfolyamot ismerõseink, mely egy új világ kapuit nyitja meg azok számára, akik szeretik a vízi életet s szeretnék a benne rejlõ csodálatos élõvilágot felfedezni.
Sok drága ajándék sem hoz annyi örömet és szórakozást, mint egy PADI Open Water Tanfolyam és az ezen keresztül elérhetõ élmények és szórakozás.

Ez az élmény, amelyet e tanfolyam nyújt, sok millió ember életét megváltoztatta. Rengeteg örömet és élményt szereztek, illetve számos barátot a világ minden tájáról.
Manapság egyre több család ajándékozza meg a szerettei ilyen ajándékkal, melynek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint az anyagi vonzata.

Gondolkozott Ön már azon, hogy mit kap 4.990,- Forintér?

Ha nem, akkor ezt a tanfolyamot már is megkaphatja. tovább tovább --- >

PC - PC telefon

Internetes telefonálásra való kituno program. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, remek a hangminoség és a programnak a tuzfal sem akadály! Az új verzió kiváló minoségu videotelefonálásra is képes. Magyarul is tud! 9.52 MB, Windows NT/2000, Windows XP
Ide klikkelve engem hívhatsz azonnal.

Óceán Búvárklub hivása

A legújabb Skype már alapból telepíthető magyarul is itt.

www.skype.com


Óceán Búvárklub
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu max: (5Mb)
http://www.ocean.fw.hu