PADI Scuba Diver

Azon gondolkodsz, hogy a következõ szabadságod idejére már minõsítést szeretnél szerezni, de nincs idod beiratkozni egy rendes búvártanfolyamra? Most itt van egy külön neked kitalált gyors és könnyû program! Itt az alkalom, hogy felcsatold az uszonyokat, felvedd a maszkot, és rövid idõ alatt intenzív kalandot élj át.

Miért válaszd a PADI Scuba Diver-t?
A PADI Scuba Diver program alapszint elötti minosítést ad, ami ideális a szabadságukat töltöknek, vagy azoknak, akik évente csak pár alkalommal terveznek merülést.
A PADI Open Water Diver program alprogramja lévén a PADI Scuba Diver besorolás lehetové teszi számodra, hogy gyorsan és könnyen minosítést szerezz, az idokorlátok legkisebbre szorításával. A PADI Scuba Diver minõsítéssel PADI Divemaster, Assistant Instructor, Instructor vagy magasabb minosítésû hivatásos PADI búvár közvetlen felügyelete mellett búvárkodhatsz következõ szabadságod vagy búvárutazásod idején.

Mit kell tenned a kezdéshez?
A Scuba Diver minõsítést gyakorlatilag mindenki megszerezheti, aki jó egészségi és megfelelõ erönléti állapotban van, és otthonosan mozog a vízben. Ha 10 és 14 év közötti az életkorod, vagy ilyen korú gyermekeid vannak, kapható Junior Scuba Diver program is.

Mit fogsz csinálni?
A tanfolyam során meg fogod tanulni a légzõkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszereléseket és búvártechnikákat is. A minõsítés megszerzéséhez el kell végezned az úszómedencei merüléseket, a tudásfejlesztési foglalkozásokat és teljesíteni kell két nyíltvízi (tengeri vagy tavi) merülést.

Mennyi idot vesz igénybe?
A PADI programok teljesítményen alapulnak. Úgy haladsz elöre, ahogy be tudod mutatni a tanfolyami készségek hibátlan elsajátítását. Ez lehetové teszi, hogy a neked megfelelo ütemben dolgozhass.

 

 

 

Mire lesz szükség?

Hová indulhatsz innen tovább?
A Scuba Diver program elvégzése után bizonyára folytatni kívánod búvárképzésedet, és meg kívánod szerezni a PADI Open Water Diver minosítést, hogy több merülési lehetöséged legyen. Hogy elkezdhesd a kalandokat, még ma térj be és kérd a PADI Open Water programokat!

PADI katalógus tanfolyamokhoz megvásárolható segédeszközök lista  szükséges segédprogram, amivel megnézheti Acrobat Reader, amennyiben valamelyik érdekli, hívjon vagy írjon most.

Részvételi díj: 9.000,-Ft* (1 merülés)

A tanfolyam elvégzése után a hallgató a regisztrációs díj ellenében kérheti a PADI kártyáját.

*az árak nem tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA)

Tájékoztató a tanfolyamainkról

Óceán Búvárklub
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu max: (5Mb)
http://www.ocean.fw.hu