"Merülés" magyar tájakon

Búvártalálkozó havonta egyszer a szárazon. 
Játék, megbeszélés, oklevél kiosztás és jó szórakozás.


 

Programjaink

Szeretettel meghívunk téged, barátaidat és családodat, hétvégi, két napos kikapcsolódásra Pongrácz Major Lovastanyára, Kerekegyházára. 


Helyszín: Kerekegyháza, Kunpuszta. Budapesttől 80 km. Ajánlott útvonal: Bp. M5-Lajosmizse-Kerekegyháza-Kunpuszta, majd a kitáblázott úton a lovastanyáig. Szállás: 2-3 ágyas zuhanyzós szobákban, étkezés: vacsora, reggeli, ebéd

Részletes program 


12.00. érkezés a szállásra, pontosan szobák elfoglalása, ismerkedés a környékkel, fakultatív ebéd a Tanyán vagy a környéken.

Délutáni program lehetőségek: gyerekeknek futószáron póni lovaglás, lovaskocsikázás, "merülés" a helyi szórakozási lehetőségekben: szaunázás, tekézés, biliárd, fallabda (fallabdához fehértalpú cipőt kérnek), ping-pong vagy a Tanya borospincéjében. A délutáni program lehetőségek ára: 1.500,- Ft/óra. 15.00. - 18.45-ig Fakultatív programok. 

Lovasbemutató - vendégvárás pogácsával és házpálinkával és utána lovas kocsira szállunk és meglátogatjuk a közeli Vörösmarty tanyát, ahol a tanyasi gazdálkodással, állattartással ismerkedhetünk meg. Az élőtanyán rengeteg állat található és frissen sült burgonyás lángossal, korlátlan házi borral és citerazenével vár mindenkit a házigazda. Visszaérkezés a Pongrácz Majorba vacsora előtt. Fontos! Amikor jelentkezel a programra, a fakultatív programot is említsd, mert azt szintén foglalni kell! Ára: 1.500 Ft, gyerekeknek 750 Ft. 

19.00. Vacsora - Csikóstokány galuskával, vegyes savanyúság, Gundel palacsinta. 20.00. Buli, búvárvetélkedő a szárazon nem csak búvároknak van játék lehetőség, esetlegesen tánc hajnalig.


8.00 - 10.00. Reggeli  (svédasztal). Délelőtt szieszta, az este kipihenése vagy a helyi szórakozási lehetőségek ismétlése. 
13.00. Ebéd a Tanyán (Húsleves cérnametélttel, Kemencés csirke vegyes körettel és vegyes savanyúsággal, kapros-túrós és almás lepény). Ebéd után hazaindulás.

Részvételi díj: 8. 000-Ft/fő - gyerekeknek 6. 000 Ft (Az ár tartalmazza a szállás, étkezések - ital és kávé nélkül -, költségeit). Jelentkezési határidő: 2000. március 21 kedd-ig a részvételi díj befizetésével. Várható létszám kb.: 25 - 40 fő. 
Egyéb: Az esti bulihoz várjuk ötleteidet, esetleg ha jó játékot tudsz, kedvenc zenédet!

Érdeklődni lehet 

Ocean Diving Club
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu
max: (5Mb)
http://ocean.fw.hu