Digitális viedeózás és fotózás

A klubunk elindít egy expedíció sorozatot, amelyben videofelvételeket készítünk a búvárokról és a legjobb merülöhelyekről. Ez a sorozat részekre bontva fogja tartalmazni az egyes országok különböző merüléseit, így pl. Roncsmerülések, érdekes halak, érdekes korallok, barlangok, zátonyok, tanfolyamok, és buli a víz alatti felvételek címen lesz megtekinthető nálunk és megvásárolható majd DVD vagy CD-AVI fájl-ban vagy VHS videó kazettán.

Szeretnél egy filmet magadról? TE hogyan is kezdted a búvárkodást, vagy most hogyan merülsz érdekes felvételek, amit megmutathatsz barátaidnak és családtagjaidnak.

 Szeretnél egy fotót magadról, hogy TE hogyan is nézel ki a víz alatt, és miket látsz?

Most lehetőség nyílik ennek a megörökítésére. Egy kedves búvártárs lehetőséget ad arra, hogy használjuk az ő tudását és digitális kameráját, és megörökítsük vele akár az első akár már a századik merülésünket vagy gyermekünk első vízbecsobbanását és ez a film, bekerüljön a családi filmalbumba.

Ha érdekel a lehetőség és szeretnél te is magadról felvételeket kapni csak jelentkezés és mond meg mikor, és hól merülsz a többit megbeszéljük.

„a mostani egyiptomi túránkon készítettünk egy esküvői jelenetet melynek témája volt a gyűrűhúzás ezt követő csók és ünnepi tánc.”

Ha érdekel a kisfilm, gyere el és nézd meg az Óceán búvárklubban.

 

Ocean Diving Club
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu
max: (5Mb)
http://ocean.fw.hu