Mi a feltétele annak, hogy búvárkodjál?

Igazán semmi! Ez is olyan, mint a kerékpározás, csak bele kell jönni. Minimális a fizikai megerőltetés és terhelés. Tanfolyamunkra 8 éves kortól lehet jelentkezni, nincs felső korhatár. Részt vehet bárki, aki egészségesnek érzi magát, és tud úszni. Nem szükséges felszerelést vásárolni, mert mi ezt is biztosítjuk. Néhány óra elméleti oktatás és már ki is próbálhatod az itt megszerzett elméleti tudást a medencében, később a nyílt vízben. Egy kis elszántság, vízszeretet és kíváncsiság szükséges ahhoz, hogy kipróbáld, megszeresd és élvezd azt a csodálatos, semmihez sem hasonlítható élményt, amelyet a búvárkodás okoz. Csatlakozz Te is a világ több millió búvárjához!

Tanfolyamok tovább.

Ajándékozzon Ön is búvártanfolyamot barátainak, ismerőseink, mely egy új világ kapuit nyitja meg azok számára, akik szeretik a vízi életet s szeretnék a benne rejlő csodálatos élővilágot felfedezni.
Sok drága ajándék sem hoz annyi örömet és szórakozást, mint egy PADI Open Water Tanfolyam és az ezen keresztül elérhető élmények és szórakozás.

Ez az élmény, amelyet e tanfolyam nyújt, sok millió ember életét megváltoztatta. Rengeteg örömet és élményt szereztek, illetve számos barátot a világ minden tájáról.
Manapság egyre több család ajándékozza meg a szerettei ilyen ajándékkal, melynek az eszmei értéke sokkal nagyobb, mint az anyagi vonzata.

Gondolkozott Ön már azon, hogy mit kap 4.990,- Forintér? Ha nem, akkor ezt a tanfolyamot már is megkaphatja. tovább --- >

Ocean Diving Club
Hungary
Budapest 1026 Endrődi S u. 54/a
Mobil: 36-70-256-8604
email: oceandiving@freemail.hu
max: (5Mb)
http://ocean.fw.hu